ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Κερατέα 22940 28060

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Κερατέα 22940 28060

Απολυμάνσεις Κερατέα 22940 28060

Απολυμάνσεις Κερατέα - ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
Απολυμάνσεις Κερατέα

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της εταιρείας μας της Απολυμάνσεις Κερατέα. Εδώ και 30 περίπου έτη προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Παρέχουμε τις εργασίες μας σε όλου του είδους τα οικήματα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο 22940 28060 για άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της επιχείρησης μας, έχουμε δεσμευτεί στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων σε όλους τους κατοίκους της Αττικής, με έμφαση στις δραστικές και προληπτικές θεραπείες καταπολέμησης των παρασίτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα είναι μεγάλη μας χαρά να απαντήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία και να σας συμβουλεύσουμε. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε πελάτη μας ανάλογα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Απολυμάνσεις Κερατέα
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 22940 28060  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Κερατέα - ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Ελέγχουμε και καταπολεμούμε όλα τα παράσιτα όπως, αρουραίους, ποντίκια, μυρμήγκια, ψύλλους, κοριούς, σφήκες, κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, κ.α. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Κερατέα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Κερατέα – 22940 28060
 • Απεντόμωση Κερατέα – 22940 28060
 • Μυοκτονία Κερατέα – 22940 28060
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κερατέα – 22940 28060

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Κερατέα

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Κερατέα
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Κερατέα

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντομωση για ψυλλους Κερατεα

Η σκούρα κουκκίδα που χοροπηδάει ξαφνικά όταν περπατάτε στο χαλί και μετά εξαφανίζεται, είναι πιθανόν ένας ψύλλος. Πρόκειται για ένα αιμοσταγές, κοκκινωπό-καφέ έντομο, περίπου 3 χιλιοστών. Χρησιμοποιώντας ένα μεγεθυντικό φακό, θα δείτε ότι το σώμα του ψύλλου είναι επίπεδο από πλευρά σε πλευρά και έχει μακριά νύχια στα πόδια του – και οι δύο είναι προσαρμοσμένα για τη μετακίνηση του ανάμεσα στις τρίχες. Ο ψύλλος έχει επίσης σπονδυλικές στήλες στο στόμα, τα πόδια και την πλάτη του για να αποτρέψει την απομάκρυνσή του.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΨΥΛΛΟΥΣ Απολυμάνσεις Κερατέα
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΨΥΛΛΟΥΣ

Παρ ‘όλα αυτά, ένας σκύλος πιθανόν να απομακρύνει πολλούς από τους ψύλλους που φιλοξενεί. Οι ψύλλοι γάτας (Ctenocephalides felis) είναι πιο συνηθισμένοι σε γάτες, σκύλους και ανθρώπους από τους ψύλλους σκύλων (Ctenocephalides canis) και τους ανθρώπινους ψύλλους (Pulex irritans). Κάθε ένας έχει τους προτιμώμενους ξενιστές του. Ο ανθρώπινος ψύλλος προτιμά το αίμα των ανθρώπων και των χοίρων. Οι ψύλλοι γάτας και σκύλου προτιμούν τις γάτες και τα σκυλιά, αν και τα παιδιά μπορούν να μολυνθούν όταν τα κατοικίδια ζώα κοιμούνται ή ξαπλώνουν στο ίδιο κρεβάτι. Οι ψύλλοι των γατών και των σκύλων θα προσβάλλουν επίσης ορισμένους τύπους άγριων θηλαστικών, αλλά όχι των σκίουρων, των αρουραίων ή των ποντικών. Ενώ αυτά τα δύο είδη δεν μεταφέρουν ανθρώπινες ασθένειες, μπορούν να μεταφέρουν ταινίες (Dipylidium caninum) που μολύνουν σκύλους.

Μυοκτονίες Κερατέα

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Κερατέα

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Κερατέα

Η Κερατέα είναι πόλη της Αττικής, που ανήκει διοικητικά στον Δήμο Λαυρεωτικής. Βρίσκεται στα νότια της Αττικής, χτισμένη στους βόρειους πρόποδες του όρους Πάνειο σε υψόμετρο 190 μέτρων. Απέχει 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα με την οποία συνδέεται μέσω της λεωφόρου Λαυρίου και 16 χιλιόμετρα από το Λαύριο.

πηγή: Wikipedia

Εκτός από απολυμάνσεις πραγματοποιούμε και Αποφράξεις Κερατέα

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Κερατέα

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση