ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Λούτσα 22940 28060

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Λούτσα 22940 28060

Απολυμάνσεις Λούτσα 22940 28060

Απολυμάνσεις Λούτσα - ΤΡΩΚΤΙΚΑ
Απολυμάνσεις Λούτσα

Η εταιρεία Απολυμάνσεις Λούτσα είναι μια επαγγελματική εταιρεία ελέγχου επιβλαβών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας εδώ και πολλά χρόνια αποκτώντας πολύχρονη εμπειρία.

Προσφέρουμε λύσεις ενάντια σε όλα τα παράσιτα όπως αρουραίους, ποντίκια, κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες, μυρμήγκια, σφήκες, κ.α. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες για κάθε είδους οίκημα στην Αττική, στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και τεχνικά καταρτισμένοι για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τις βέλτιστες συμβουλές και λύσεις σχετικά με τα προβλήματα παρασίτων σας.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών.

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Λούτσα
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Λούτσα

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 22940 28060  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Δουλεύουμε με τα υψηλότερα πρότυπα και ακολουθούμε όλους τους κωδικούς των πρακτικών και της νομοθεσίας που ισχύουν, προστατεύοντας τα μέλη της οικογένειάς σας, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι απολυμαντές μας παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια για τις νέες τεχνολογίες και τα νέα σκευάσματα.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Λούτσα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Λούτσα – 22940 28060
 • Απεντόμωση Λούτσα – 22940 28060
 • Μυοκτονία Λούτσα – 22940 28060
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λούτσα – 22940 28060

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Λούτσα

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντομωση για ψυλλους Λουτσα

Μετά το σκούπισμα και τον καθαρισμό, τα σκευάσματα που είναι εγκεκριμένα και κατάλληλα για τον έλεγχο των ψύλλων μπορούν να εφαρμοστούν ως θεραπείες. Τα προϊόντα που περιέχουν περμεθρίνη ή πυρεθρίνη μπορεί να σκοτώσει τους ενήλικες ψύλλους, αλλά όχι τα αυγά τους και τα νεογνά. Τα ειδικά σκευάσματα, που περιέχουν βορικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου ή διατομίτη, θα θανατώνουν ενήλικες και προνύμφες ψύλλων. Αυτά τα υλικά μπορούν να εφαρμοστούν ως ένα πολύ λεπτό στρώμα σκόνης σε περιοχές που πιθανόν να φέρουν ψύλλους, όπως χαλιά, μοκέτες, ρωγμές στο δάπεδο, κάτω από μαξιλάρια επίπλων και κάτω από βεράντες. Η Απολυμάνσεις Λούτσα έχοντας όλα τα μέσα και την απαιτούμενη εμπειρία θα καταπολεμήσει όλα τα παράσιτα.

ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ
ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

Μυοκτονίες Λούτσα

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Λούτσα

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Αποφράξεις Λούτσα και στα ανατολικά προάστια

Το Λεοντάριο γνωστό και ως Λούτσα είναι συνοικισμός της Παλλήνης. Η ονομασία της περιοχής προέρχεται από το Κτήμα Λούτσα όπου οικοδομήθηκε ο οικισμός πλησίον της Λεωφόρου Λαυρίου, γύρω από τον πευκόφυτο λοφίσκο, από τον ομώνυμο πολιτιστικό και αναπτυξιακό σύλλογο των κατοίκων. Στην περιοχή λέγεται ότι έζησε στην αρχαιότητα ο διάσημος ρήτορας Δημοσθένης. H έκταση αποτελούσε για χρόνια σημείο τριβής μεταξύ των γειτονικών Δήμων Παλλήνης-Παιανίας.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Λούτσα

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση