ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Λυκόβρυση 210 28 500 15

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Λυκόβρυση 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Λυκόβρυση 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Λυκόβρυση - ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
Απολυμάνσεις Λυκόβρυση

Απολυμάνσεις Λυκόβρυση: Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της εταιρείας μας, Απολυμάνσεις Λυκόβρυση. Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Οι εργασίες μας παρέχονται σε κάθε είδους οίκημα, στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Γιατί Απολυμάνσεις Λυκόβρυση

Γιατί Απολυμάνσεις Λυκόβρυση: Οι τεχνικοί της Γιατί Απολυμάνσεις Λυκόβρυση  είναι εκπαιδευμένοι στην καταπολέμηση όλων των ειδών των παρασίτων και θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε άμεσα και αποτελεσματικά. Εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με σκευάσματα νέας γενιάς, το μόνο που θα νιώσετε φεύγοντας οι απολυμαντές μας από τον χώρο σας είναι γαλήνη και ανακούφιση. Όταν καλείτε στην εταιρεία μας κάποιος από τους ευγενικούς μας υπαλλήλους θα μιλήσει μαζί σας και θα λύσει κάθε σας απορία. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και τις αποτελεσματικές λύσεις που σας παρέχουμε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Η εταιρία μας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Λυκόβρυση Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Λυκόβρυση εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Λυκόβρυση  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Λυκόβρυση
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Λυκόβρυση

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 28 500 15  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Λυκόβρυση - ΝΕΚΡΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Όλοι οι τεχνικοί εκπαιδεύονται και παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια για να είναι πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τα νέα σκευάσματα και τις τεχνολογίες. Να είστε βέβαιοι ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια. Είμαστε πολύ περήφανοι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας και η δουλειά μας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν θα είστε εσείς ευχαριστημένοι.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Λυκόβρυση

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Λυκόβρυση – 210 28 500 15
 • Απεντόμωση Λυκόβρυση – 210 28 500 15
 • Μυοκτονία Λυκόβρυση – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λυκόβρυση – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Λυκόβρυση

Απεντομώσεις Λυκόβρυση: Οι Απεντομώσεις Λυκόβρυση έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά., Στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Λυκόβρυση

Μυοκτονίες Λυκόβρυση: Η εταιρία μας Μυοκτονίες Λυκόβρυση από το 1970 ειδικεύεται στις ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολυμανση μυοκτονια για ποντικια Λυκοβρυση

Το ποντίκι προκαλεί δομικές ζημιές στα κτήρια από τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη δημιουργία φωλιών. Στις μονάδες κτηνοτροφίας και σε παρόμοιες εγκαταστάσεις, μπορεί γρήγορα να προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές στη μόνωση στους τοίχους και τις σοφίτες. Τέτοιες ζημιές συμβαίνουν επίσης σε σπίτια, διαμερίσματα, γραφεία και εμπορικά κτίρια, αλλά συνήθως με βραδύτερο ρυθμό, επειδή οι πληθυσμοί ποντικών σε τέτοια κτήρια είναι μικρότεροι. Τα οικιακά ποντίκια κάνουν συχνά φωλιές σε μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές και μασούν καλώδια καθώς τη μόνωση τους, με αποτέλεσμα βραχυκυκλώματα που δημιουργούν κινδύνους πυρκαγιάς ή άλλες δυσλειτουργίες που είναι δαπανηρές για επισκευή. Τα ποντίκια ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν ζημιά σε αντικείμενα που βρίσκονται σε σοφίτες, υπόγεια, γκαράζ ή αποθήκες. Μπορεί να μην είναι δυνατή η αντικατάσταση κατεστραμμένων οικογενειακών κειμηλίων, ζωγραφικής, βιβλίων, εγγράφων και άλλων αντικειμένων.

NΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Απολυμάνσεις Λυκόβρυση
NΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Μεταξύ των ασθενειών των ποντικών ή των παρασίτων τους μπορεί να μεταδοθεί στους ανθρώπους η σαλμονέλλωση (τροφική δηλητηρίαση) και η λεμφοκυτταρική μηνιγγίτιδα. Τα ποντίκια μπορούν επίσης να φέρουν λεπτοσπείρωση, τυφοειδή πυρετό και οργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές δερματικές νόσους στους ανθρώπους. Έχουν επίσης βρεθεί ότι δρουν ως πηγές ασθενειών κτηνιατρικής σημασίας, όπως η δυσεντερία των χοίρων, μια σοβαρή βακτηριακή ασθένεια των χοίρων.

Μικροβιοκτονίες Λυκόβρυση

Μικροβιοκτονίες Λυκόβρυση: Η εταιρία μας Μικροβιοκτονίες Λυκόβρυση από το 1970 ειδικεύεται και  στις ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ. Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Λυκόβρυση και στα βόρεια προάστια

Η Λυκόβρυση είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Προηγουμένως ανεξάρτητος δήμος, συνενώθηκε την με αυτόν της Πεύκης κατ’εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης του Ν.3852/2010.

Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στην Αττική. Τοποθετείται στα περίχωρα της Κηφισιάς, στις ανατολικές όχθες του Κηφισού ποταμού και καθίσταται προσβάσιμη από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της οποίας εκτείνεται η βιομηχανική ζώνη της περιοχής.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Λυκόβρυση

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση