ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Μελίσσια 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Μελίσσια 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Μελίσσια 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Μελίσσια - ΠΑΡΑΣΙΤΑ
Απολυμάνσεις Μελίσσια

Απολυμάνσεις Μελίσσια: Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με παράσιτα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, δεν έχετε παρά να καλέσετε την Απολυμάνσεις Μελίσσια στο 210 66 65 999. Η εμπειρία και η πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν κατατάξει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας.

Γιατί Απολυμάνσεις Μελίσσια Βλάχος

Γιατί Απολυμάνσεις Μελίσσια Βλάχος: Στην Απολυμάνσεις Μελίσσια Βλάχος προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Οι εργασίες μας παρέχονται ανά του νομού Αττικής σε κάθε είδους οίκημα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά και το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες που με την σειρά τους μας σύστησαν σε συγγενείς, φίλους και γείτονες.

Απολυμάνσεις Μελίσσια
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Η εταιρία μας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Μελίσσια από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Μελίσσια Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Μελίσσια Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Μελίσσια
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στα Μελίσσια

Επικοινωνήστε σήμερα με τις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Μελίσσια στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Μελίσσια - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι ασφαλή για εσάς, τα κατοικίδια σας αλλά και το περιβάλλον. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και καθοδηγούμενοι από τους υπεύθυνους επιστήμονες μας αντιμετωπίζουν την κάθε κατάσταση που έχει αποδιοργανώσει την καθημερινότητά σας.

Κάθε εφαρμογή αποτελεί για εμάς μια πρόκληση. Να είστε βέβαιοι ότι ερχόμενοι στον χώρο σας θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία και θα καταλάβετε τα λεγόμενα των συγγενών και φίλων σας για εμάς.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Μελίσσια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Μελίσσια – 210 66 65 999
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ Μελίσσια – 210 66 65 999
 • ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ Μελίσσια – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μελίσσια – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Μελίσσια

Απεντομώσεις Μελίσσια: Οι Απεντομώσεις Μελίσσια έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά. Στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απεντομώσεις Μελίσσια ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση – απεντόμωση για κατσαρίδες Μελίσσια

Εάν έχετε πει στον εαυτό σας ότι πάτε να μείνετε εκεί όπου δεν υπάρχουν κατσαρίδες, φροντίστε να ετοιμάσετε τα πιο ζεστά ρούχα σας (θα τα χρειαστείτε όλο το χρόνο) αφού το μοναδικό μέρος στη γη που δεν έχει κατσαρίδες είναι η Ανταρκτική! Οι κατσαρίδες μπορούν να ζήσουν σχεδόν οπουδήποτε και αυτό περιλαμβάνει το σπίτι ή την επιχείρησή σας! Υπάρχουν παράπονα από πολλούς που μετακόμισαν στην Αθήνα για τον ήλιο και τη διασκέδαση και απογοητεύτηκαν με τις κατσαρίδες που είναι παντού. Οι τεχνικοί της Απολυμάνσεις Μελίσσια ζουν και εργάζονται εδώ και είναι επομένως καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τον έλεγχο των κατσαρίδων στις περιοχές γύρω από τα Μελίσσια.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΩΡΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΩΡΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Υπάρχουν χιλιάδες είδη κατσαρίδας στον κόσμο, και περίπου 50 που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Από αυτά, υπάρχουν τρία είδη που κατηγορούνται για τη δημιουργία των περισσότερων προβλημάτων επιβλαβών οργανισμών για σπίτια και επιχειρήσεις στην Αττική.

Δυστυχώς όλοι θα μάθουν αυτά τα παράσιτα κάποια στιγμή και αν έχετε δουλέψει σκληρά για να απαλλάξετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας από αυτές τις κατσαρίδες, δεν μπορείτε να τα παρατήσετε, καθώς θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα διαμερίσματα. Αν δεν αντιμετωπιστεί ολόκληρο το συγκρότημα της πολυκατοικίας, οι κατσαρίδες θα πάνε στη διπλανή πόρτα και στη συνέχεια να επιστρέψουν σε εσάς με τους “φίλους” τους!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Απολυμάνσεις Μελίσσια είναι τόσο καθησυχαστική – καταλαβαίνουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να επανεμφανιστούν τα παράσιτα και αν το κάνουν, εμείς θα ανταποκριθούμε γρήγορα σε οποιαδήποτε εισβολή και θα ανακτήσουμε τον έλεγχο. Κατά κανόνα, αν βλέπετε τις κατσαρίδες έξω τη μέρα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα! Συνήθως βγαίνουν όταν σκοτεινιάζουν, γι ‘αυτό και όταν ανάψει ένα φως αργά το βράδυ, οι κραυγές που προκαλούνται από την έκπληξη ότι βλέπουμε μια κατσαρίδα να τριγυρνάει, μπορεί να είναι αρκετές για να ξυπνήσουν ολόκληρη τη γειτονιά! Αν έχετε προβλήματα με αυτό το παράσιτο, καλέστε την Απεντομώσεις Μελίσσια και θα στείλουμε έναν έμπειρο τεχνικό για να κάνουμε μια πλήρη επιθεώρηση και να αναπτύξουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο δράσης για την απομάκρυνση αυτών των ανεπιθύμητων παρασίτων!

Μυοκτονίες Μελίσσια

Μυοκτονίες Μελίσσια: Η εταιρία μας Μυοκτονίες Μελίσσια Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται και στις  ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ. Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ. Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Μελίσσια η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολύμανση μυοκτονία για ποντίκια στα Μελίσσια

Τα οικιακά ποντίκια είναι κυρίως νυκτόβια αν και σε ορισμένες περιοχές μπορεί να παρατηρηθεί σημαντική ημερήσια δραστηριότητα. Το να βλέπεις ποντικούς κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει υψηλός πληθυσμός, αν και αυτό ισχύει συνήθως για τους αρουραίους.

ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Τα ποντίκια έχουν κακή όραση, στηριζόμενοι στην ακοή τους και στις άριστες αισθήσεις οσμής, γεύσης και αφής. Θεωρούνται σχεδόν τυφλά. Ως εκ τούτου, για λόγους ασφαλείας, τα δολώματα μπορούν να βαφτούν με διακριτά χρώματα χωρίς να αποφευχθούν οι ποντικοί, αρκεί η βαφή να μην έχει δυσάρεστη γεύση ή οσμή.

Μικροβιοκτονίες Μελίσσια

Μικροβιοκτονίες Μελίσσια: Η εταιρία μας Μικροβιοκτονίες Μελίσσια από το 1970 ειδικεύεται και στις ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ. Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές Μικροβιοκτονίες Μελίσσια. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών. Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Μελίσσια και στα βόρεια προάστια

Τα Μελίσσια είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Πεντέλης, ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Πεντέλη και τη Νέα Πεντέλη. Δήμαρχος από το 2011 του Δήμου Πεντέλης διατελεί ο Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεων στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Μελίσσια

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση