ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη 22940 28060

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη 22940 28060

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη 22940 28060

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη- ΚΟΡΙΟΣ
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη

Η εταιρεία Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη παρέχει υπηρεσίες ελέγχου και πρόληψης των παρασίτων σε όλου του είδους τα οικήματα, στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει δεσμευτεί για την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε από τον χώρο σας και να μην έχει επιλυθεί το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί.

Μπορούμε να εξαλείψουμε καθετί που έχει εισβάλει απρόσκλητο στον χώρο σας και θα χαρούμε να κανονίσουμε μια επίσκεψη στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την υψηλότερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών σε λογικές και προσιτές τιμές.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών.

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Νέα Μάκρη
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Νέα Μάκρη

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 22940 28060  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Θα απαλλάξουμε από τον χώρο σας οποιοδήποτε παράσιτο όπως ποντίκια, αρουραίους, σφήκες, ψύλλους, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, μύγες, κουνούπια και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Καλέστε μας στο 22940 28060 και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.

Υπηρεσίες 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη – 22940 28060
 • Απεντόμωση Νέα Μάκρη – 22940 28060
 • Μυοκτονία Νέα Μάκρη – 22940 28060
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Μάκρη – 22940 28060

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Νέα Μάκρη

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα

Απολυμανση απεντομωση για ψυλλους Νεα Μακρη

Ανακαλύφθηκαν πρόσφατα έφηβοι ψύλλοι, νεογνά ψύλλων και προνύμφες, σε μολυσμένα ζώα, ενώ αυτά ξεκουράζονται και κοιμούνται. Τα συνήθη σημεία ψύλλων είναι στα κρεβάτια των ζώων συντροφιάς και τα κλινοσκεπάσματα. Αυτά πρέπει να πλένονται τακτικά. Άλλα σημεία είναι τα χαλιά, τα έπιπλα (συμπεριλαμβανομένων των σημείων κάτω από τα έπιπλα) και τα υπαίθρια σημεία μέσα και γύρω από σπίτια σκύλων, κάτω από βεράντες και θάμνους. Τα χαλιά και τα έπιπλα θα πρέπει να καθαρίζονται καλά και συχνά. Πετάξτε αμέσως τα απορρίμματα της ηλεκτρικής σκούπας σε σφραγισμένες, πλαστικές σακούλες.

ΨΥΛΛΟΣ ΣΕ ΤΡΙΧΩΜΑ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΨΥΛΛΟΣ ΣΕ ΤΡΙΧΩΜΑ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Μετά την ηλεκτρική σκούπα, ο καθαρισμός με ατμό των επίπλων και των δαπέδων θα βοηθήσει στην εξάλειψη των υπόλοιπων ψύλλων.Τα οφέλη της ηλεκτρικής σκούπας δεν μπορούν να υπερκεραστούν ως μέσο ελέγχου των ψύλλων. Η ηλεκτρική σκούπα τραβάει όλα τα στάδια των ψύλλων, μειώνοντας άμεσα τον πληθυσμό. Απομακρύνει επίσης τη βρωμιά και απλώνει τις ίνες χαλιού που μπορούν να παρεμποδίσουν τη διείσδυση των εφαρμογών των σκευασμάτων (ένας λόγος για τον οποίο οι εφαρμογές αερολυμάτων ολικής απελευθέρωσης δεν είναι πολύ αποτελεσματικές κατά των ψύλλων). Επιπλέον, η φυσική πίεση στο χαλί από την ηλεκτρική σκούπα μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ψύλλων από τα κουκούλια, εκθέτοντας τα στις εφαρμογές των εντομοκτόνων.

Μυοκτονίες Νέα Μάκρη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Νέα Μάκρη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Νέα Μάκρη

Η Νέα Μάκρη συνορεύει βόρεια με τον Μαραθώνα, νότια με τη Ραφήνα, δυτικά με τον ορεινό όγκο του Πεντελικού, ενώ βρέχεται ανατολικά από το Νότιο Ευβοϊκό σε μήκος ακτών 10 χλμ. περίπου. Το κέντρο της πόλης απέχει από την Αθήνα 32 χλμ. μέσω των Λεωφόρων Μεσογείων και Μαραθώνος. Από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέχει 12 χλμ. μέσω της Λεωφόρου Μαραθώνος και Αττικής Οδού. Προσβάσεις έχει ακόμα από την Παλαιά Πεντέλη μέσω της Λεωφόρου Πεντέλης και από Κηφισιά και Εκάλη μέσω της Λεωφόρου Διονύσου.

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Νέα Μάκρη

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση