ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη

Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη: Η Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη είναι μια έμπειρη και δυναμική εταιρεία, που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση προβλημάτων επιβλαβών οργανισμών, γρήγορα και αποτελεσματικά. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Ως εξειδικευμένη εταιρεία παρέχουμε υψηλές προδιαγραφές ελέγχου που καλύπτουν όλα τα είδη των παρασίτων. Η υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης, η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια, η καθαριότητα και η ηθική είναι μερικές από τις αξίες που μας χαρακτηρίζουν.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη
ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ  ΓΕΜΑΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη

Εξασφαλίζεται η εχεμύθεια και η διακριτικότητα για κάθε πελάτη, προσφέροντας 100% ικανοποίηση. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλες μας τις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι τεχνικοί – απολυμαντές μας είναι εκπαιδευμένοι και παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια για να είναι ενημερωμένοι για τα νέα σκευάσματα και τις νέες τεχνολογίες.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Νέα Πεντέλη
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Νέα Πεντέλη

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Νέα Πεντέλη

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη – 210 66 65 999
 • Απεντόμωση Νέα Πεντέλη – 210 66 65 999
 • Μυοκτονία Νέα Πεντέλη – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Πεντέλη – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντομωση για μυρμηγκια Νεα Πεντελη

Η διαχείριση των μυρμηγκιών συχνά απαιτεί τη χρήση περισσότερων από μιας μεθόδων ελέγχου. Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές αποκλεισμού και η σωστή αποκομιδή των απορριμμάτων, μπορεί να είστε σε θέση να κρατήσετε τα μυρμήγκια έξω χωρίς τη χρήση εντομοκτόνων. Ωστόσο, ακόμα και αν θεωρείτε απαραίτητο να γίνει εφαρμογή εξόντωσης των μυρμηγκιών, θα πρέπει να εξακολουθούν να αποτελούν μέρος του σχεδίου. Θυμηθείτε ότι για να εξαλειφθεί μια αποικία μυρμηγκιών σχεδόν πάντα απαιτεί την εξάλειψη της βασίλισσας.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ειδικά σκευάσματα μυρμηγκιών για την καταπολέμηση της φωλιάς με ένα εντομοκτόνο σκεύασμα σε υγρή, κοκκώδη ή μορφή σκόνης, που έχει σημανθεί για αυτόν τον τύπο χρήσης από έναν ειδικό της Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη. Μερικές φορές μια μόλυνση από μυρμήγκια είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Επιλέξτε την πρόσληψη ενός επαγγελματία διαχείρισης παρασίτων, ειδικά εάν δεν είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να εντοπίσετε το μυρμήγκι, να διαγνώσετε σωστά το πρόβλημα και να χρησιμοποιήσετε σωστά τις απαιτούμενες μεθόδους ελέγχου.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Μυοκτονίες Νέα Πεντέλη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Νέα Πεντέλη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη και στα βόρεια προάστια

Η Νέα Πεντέλη είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Πεντέλη και την έδρα του δήμου, τα Μελίσσια.

Στο κέντρο της περιοχής βρίσκεται ο λόφος του Προφήτη Ηλία, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται το ομώνυμο εκκλησάκι (ζώνη δεξαμενής) με ιδιαίτερη θέα. Δίπλα από το εκκλησάκι, στους πρόποδες του λόφου, βρίσκεται και το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Νεοπεντελικού. Το γήπεδο κατασκευάστηκε σε αυτή την θέση κατά τις δεκαετίες 1970-1980 μετά από το μπάζωμα μιας μικρής λίμνης (Λίμνη Θάλωσσι ή Βουρλίδα) που υπήρχε στην θέση αυτή.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Νέα Πεντέλη

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση