ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ 210 66 65 999

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ 210 66 65 999

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ είναι μια εταιρεία ελέγχου παρασίτων που προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Είμαστε εξειδικευμένοι και ικανοί για να αντιμετωπίσουμε κάθε ανεπιθύμητο εισβολέα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι τόσο εξειδικευμένο και ικανό να αντιμετωπίσει και να σας απαλλάξει από κάθε ανεπιθύμητο εισβολέα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ - ΚΟΡΙΟΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ – ΚΟΡΙΟΣ

Παρακολουθούμε τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια όσον αφορά τη χρήση και την εφαρμογή των χημικών συστημάτων ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα τα σκευάσματα χρησιμοποιούνται με τον πλέον ορθολογικότερο τρόπο. Η ομάδα μας αποτελείται από ευγενικούς και έμπειρους τεχνικούς που εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές και μεθόδους εξόντωσης των παρασίτων.

Επικοινωνήστε σήμερα με την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 •  απολυμάνσεις για νοσοκομεία
  Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Ντράφι Διώνη
  Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Ντράφι Διώνη

  Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Έχουμε λάβει τη μέγιστη προσοχή κατά την επιλογή των χημικών προϊόντων, τον τρόπο εφαρμογής, τη διαθεσιμότητα των αντιδότων, την τοξικότητα των χημικών ουσιών και άλλων παραμέτρων πριν από την εφαρμογή.

Θα είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Οι επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να αντιμετωπίσουμε ότι και αν σας συμβαίνει.

Όλοι οι τεχνικοί εκπαιδεύονται και παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια για να είναι πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τα νέα σκευάσματα και τις τεχνολογίες. Να είστε βέβαιοι ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια. Είμαστε πολύ περήφανοι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας και η δουλειά μας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν θα είστε εσείς ευχαριστημένοι.ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ - ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Εγγυόμαστε τις εργασίες μας και την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρουμε από την πρώτη κιόλας φορά. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα προσαρμόσουμε κάθε εφαρμογή με βάση τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Σεβόμαστε τον χώρο σας και φερόμαστε όπως ακριβώς θα αντιμετωπίζαμε και το δικό μας σπίτι. Για οποιαδήποτε απορία και αν έχετε παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 66 65 999.

 

Είμαστε τόσο απαιτητικοί με τον εαυτό μας, ώστε όταν έρθουμε στον χώρο σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συνεργαστείτε με μια επαγγελματική, δυναμική και αποτελεσματική ομάδα που είναι τόσο αποφασισμένη να προστατεύσει το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Ντράφι Διώνη – 210 66 65 999
 • Απεντόμωση Ντράφι Διώνη – 210 66 65 999
 • Μυοκτονία Ντράφι Διώνη – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ντράφι Διώνη – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Ντράφι Διώνη

Στην ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ ΒΛΑΧΟΣ, αναλαμβάνουμε απεντόμωσεις σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ –210 66 65 999
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ – 210 66 65 999
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ – 210 66 65 999
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ – 210 66 65 999
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ – 210 66 65 999
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ – 210 66 65 999

Παρέχουμε αποδεδειγμένα, περιβαλλοντικά ασφαλείς και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για τα προβλήματα των παρασίτων σας. Η προσέγγισή μας στον έλεγχο παρασίτων στον επαγγελματικό σας χώρο έχει πολλά βήματα για να εξασφαλιστεί ο έλεγχος:

 • Θα εξαλείψουμε τα παράσιτα που αποτελούν άμεση απειλή για τη λειτουργία της επιχείρησής σας.
 • Προσδιορίζουμε τα σημεία εισόδου, τα θέματα αποχέτευσης και την κακή αποθήκευση για να εξαλείψουμε την πηγή ενδεχόμενων προσβολών από επιβλαβείς οργανισμούς. Τα ειδικά σκευάσματα είναι μόνο ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται σε μια επιτυχημένη στρατηγική καταπολέμησης των παρασίτων. Τα περισσότερα ζητήματα παρασίτων μπορούν να αποφευχθούν με το σωστό πρόγραμμα επιθεώρησης και αντιμετώπισης.
 • Συντάσσουμε συστάσεις συστηματικά για να βελτιώσουμε τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας για τους πελάτες μας

Αυτή είναι μια επαγγελματική σχέση. Αν δεν είμαστε ενωμένοι με τους πελάτες μας, τότε οποιοδήποτε πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων τελικά θα αποτύχει. Πρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά πρέπει επίσης να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες μας σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν για να αποτρέψουν τις μολύνσεις.

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντόμωση για ψύλλους σε Ντράφι Διώνη

Η γνώση του κύκλου ζωής του ψύλλου είναι σημαντική για την επιτυχή αντιμετώπιση των μολύνσεων από ψύλλους. Τα μέτρα ελέγχου θα πρέπει να επικεντρώνονται στο σημείο όπου βρίσκονται οι ψύλλοι και όπου υπάρχει υποψία ότι είναι. Οι ενήλικοι ψύλλοι βρίσκονται στους ξενιστές τους, επομένως, τα κατοικίδια ζώα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με συνταγογραφούμενες ή μη θεραπείες. Αυτές περιλαμβάνουν προϊόντα που περιέχουν δραστικά συστατικά που σκοτώνουν ψύλλους αλλά έχουν σχετικά χαμηλή τοξικότητα. Αυτό τους επιτρέπει να εφαρμοστούν κατευθείαν στα κατοικίδια ζώα.

ΝΕΚΡΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ
ΝΕΚΡΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ

Ένα άλλο, που περιέχει lufenuron, είναι ένα συστημικό προϊόν που λαμβάνεται εσωτερικά. Σκοτώνει τους ψύλλους όταν τρώνε το κατοικίδιο ζώο. Όπως και με άλλα εντομοκτόνα, οι εσφαλμένες εφαρμογές ενδέχεται να εκθέσουν χωρίς λόγο ανθρώπους και κατοικίδια ζώα και ενδέχεται να μην παρέχουν επαρκή θεραπεία. Για να δώσετε το κατοικίδιο ζώο σας τη σωστή θεραπεία, πρέπει να επισκεφθείτε έναν κτηνίατρο. Ή αν επιλέξετε να θεραπεύσετε μόνοι σας το κατοικίδιο ζώο, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό προϊόν και ακολουθήστε τις οδηγίες της ετικέτας.

Μυοκτονίες Ντράφι Διώνη

Η εταιρεία μας ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ από το 1970 ειδικεύεται και στις μυοκτονίες σε Ντράφι Διώνη.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ

Τα χημικά σκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται σε Ντράφι Διώνη είναι ασφαλή καθώς είναι  εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Μικροβιοκτονίες Ντράφι Διώνη

Η εταιρεία μας ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες σε Ντράφι Διώνη.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις και ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 66 65 999 Τ.Κ. 19009


ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Το Ντράφι είναι γνωστή συνοικία της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και νυν δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οικοδομημένη στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Συνορεύει με τις περιοχές Πικέρμι (κέντρο), Διώνη, Πεντέλη, Ανθούσα, Παλλήνη. Στο Ντράφι λειτουργεί ο Ναός της Αναλήψεως.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση