ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Παιανία 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Παιανία 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Παιανία 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Παιανία
Απολυμάνσεις Παιανία

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Απολυμάνσεις Παιανία. Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον έλεγχο παρασίτων σε κάθε είδους οίκημα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Οι παρεχόμενες μας υπηρεσίες είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες σας σε τιμές που συνάδουν με την δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Με πλήρως εξοπλισμένα οχήματα και καταρτισμένο προσωπικό, η ομάδα μας σας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Η κάθε υπηρεσία έχει σχεδιαστεί να είναι οικονομικά αποδοτική, αποτελεσματική και διακριτική, δίνοντας και πάλι πίσω την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς σας.

Η εταιρεία μας έχει ένα δίκτυο πελατών, που βασίζεται σε όλες τις περιοχές της Αττικής συμπεριλαμβανομένων των οικιών, καταστημάτων, βιομηχανικών χώρων, νοσοκομείων, σχολείων, στρατοπέδων, κ.α. Η μεγάλη μας επιτυχία βασίζεται εκτός από την σκληρή δουλειά, σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες που με την σειρά τους μας σύστησαν σε φίλους, συγγενείς και γείτονες.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Παιανία
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Παιανία

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ - ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Για εμάς καμιά δουλειά δεν είναι πολύ μικρή ή μεγάλη. Λόγω της πείρας μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Παιανία

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Παιανία – 210 66 65 999
 • Απεντόμωση Παιανία – 210 66 65 999
 • Μυοκτονία Παιανία – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παιανία – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Παιανία

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντομωση για ψυλλους Παιανια

Ένα μήνα περίπου, μετά την εναπόθεση των αυγών, οι ενήλικοι ψύλλοι αναδύονται από τα κουκούλια τους. Η εμφάνιση των ενηλίκων προκαλείται από τη θερμότητα (ανθρώπων και κατοικίδιων ζώων), το διοξείδιο του άνθρακα (εκπνοή) και από φυσική πίεση (π.χ. από ανθρώπους και κατοικίδια ζώα στα οποία περπατούν ή βρίσκονται πάνω τους). Έτσι, οι κινήσεις ανυποψίαστων ανθρώπων μπορούν να προσελκύσουν νέους ψύλλους γάτας που διαφορετικά θα προτιμούσαν τις γάτες και τα σκυλιά.

Για να βελτιωθούν οι πιθανότητες επικοινωνίας με ένα διερχόμενο ξενιστή, οι νεοεμφανιζόμενοι ψύλλοι τείνουν να κινούνται πάνω σε βλάστηση, χαλί, κουρτίνες και έπιπλα. Τα μάτια τους είναι πιο ευαίσθητα στο κίτρινο-πράσινο φως – το χρώμα της βλάστησης – και προσελκύονται από τα σκοτεινά κινούμενα αντικείμενα σε ένα ανοιχτό φόντο, όπως ένας σκύλος ενάντια στο φύλλωμα ή ένας άνθρωπος εναντίον ενός τοίχου. Για να έρθουν σε επαφή με έναν ξενιστή, πηδούν σε απόσταση μέχρι 30 εκατοστών μετά την ανίχνευση ζεστασιάς και διοξειδίου του άνθρακα. Μόλις έρθει σε επαφή, ο ψύλλος αρχίζει να τροφοδοτείται με το αίμα του ξενιστή. Αν απομακρυνθεί, πεθαίνει συνήθως μέσα σε δύο ημέρες.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Μυοκτονίες Παιανία

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Παιανία

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Παιανία και στα ανατολικά προάστια

Το Λεοντάριο γνωστό και ως Παιανία είναι συνοικισμός της Παλλήνης. Η ονομασία της περιοχής προέρχεται από το Κτήμα Παιανία όπου οικοδομήθηκε ο οικισμός πλησίον της Λεωφόρου Λαυρίου, γύρω από τον πευκόφυτο λοφίσκο, από τον ομώνυμο πολιτιστικό και αναπτυξιακό σύλλογο των κατοίκων. Στην περιοχή λέγεται ότι έζησε στην αρχαιότητα ο διάσημος ρήτορας Δημοσθένης. H έκταση αποτελούσε για χρόνια σημείο τριβής μεταξύ των γειτονικών Δήμων Παλλήνης-Παιανίας.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Παιανία

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση