ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό: Στην Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό, είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργούμε εδώ και πολλά χρόνια κατανοώντας τα προβλήματα που επιφέρουν τα παράσιτα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Είμαστε μια παθιασμένη ομάδα με την δουλειά μας και εδώ και τέσσερις περίπου δεκαετίες προσφέρουμε τις υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης στο Παλαιό Ψυχικό αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό - ΤΡΩΚΤΙΚΟ
Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό

Η ομάδα μας αποτελείται από φιλικούς και εκπαιδευμένους τεχνικούς, με εμπειρία δεκαετιών και τις πιο πρόσφατες γνώσεις, εργαλεία και μεθόδους για την προστασία της οικογένειάς σας από έντομα, τρωκτικά και άλλα. Οι μέθοδοί μας είναι ασφαλείς και εγκεκριμένοι, αξιοποιώντας τα καλύτερα σκευάσματα και τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τα παράσιτα. Οι δεξιότητες, η άριστη εξυπηρέτηση και οι γνώσεις μας σχετικά με όλες τις μεθόδους είναι πλέον δεδομένες. Αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας.

ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό
ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό

Ανταποκρινόμαστε τάχιστα και έγκαιρα και λύνουμε κάθε σας απορία παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων, μοναδικά προσαρμοσμένες στην ιδιαίτερη κατάστασή σας. Η κύρια προτεραιότητά μας είναι η ευθύνη που έχουμε απέναντί σας που συνδέονται με την προστασία της ιδιοκτησίας σας, επιλύοντας γρήγορα το πρόβλημα. Εμείς κάνουμε ακριβώς αυτό!

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

 • μυρμήγκια
 • κατσαρίδες
 • σκόρο
 • ψύλλοι
 • κουνούπια
 • μύγες
 • ποντίκια

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Παλαιό Ψυχικό
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Παλαιό Ψυχικό

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό - ΚΟΡΙΟΣ

Αφήστε τα πάντα στο ικανό προσωπικό μας. Η εκπαίδευση και οι μέθοδοι κατάρτισης αποτελούν κρίσιμο σημείο της επιτυχίας μας. Η ομάδα μας έχει στελεχωθεί από υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένους επαγγελματίες. Ενημερωνόμαστε τακτικά για τα νέα προϊόντα και την σωστή χρήση τους.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό – 210 66 65 999
 • Απεντόμωση Παλαιό Ψυχικό – 210 66 65 999
 • Μυοκτονία Παλαιό Ψυχικό – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παλαιό Ψυχικό – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Παλαιό Ψυχικό

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Παλαιό Ψυχικό

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων. Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολυμανση μυοκτονια για ποντικια Παλαιο Ψυχικο

Τα οικιακά ποντίκια μπορούν να εισχωρήσουν στο έδαφος σε χωράφια ή γύρω από κατοικίες όταν δεν είναι άμεσα διαθέσιμα άλλα καταφύγια. Η φθορά μπορεί να συμβεί στο έδαφος ή σε οποιαδήποτε προστατευμένη τοποθεσία. Οι φωλιές είναι κατασκευασμένες από τεμαχισμένα ινώδη υλικά, όπως χαρτί, λινάτσα ή άλλα παρόμοια αντικείμενα και γενικά έχουν την εμφάνιση μιας “σφαίρας” από υλικά, χαλαρά υφασμένα μεταξύ τους. Οι φωλιές τους έχουν συνήθως 10 έως 15 εκατοστά διάμετρο. Απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό

ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

Κάθε τους γέννα περιλαμβάνει 5 ή 6 νεογνά 19 έως 21 ημέρες μετά το ζευγάρωμα, αν και τα θηλυκά που κυοφορούν, ενώ εξακολουθούν να θηλάζουν μπορεί να έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη περίοδο κύησης. Τα ποντίκια γεννιούνται χωρίς τρίχες και με τα μάτια τους κλειστά. Αναπτύσσονται γρήγορα και μετά από 2 εβδομάδες καλύπτονται από τρίχες και τα μάτια και τα αυτιά τους ανοίγουν. Αρχίζουν να κάνουν σύντομες διαδρομές από τη φωλιά και να τρώνε στερεά φαγητά στις 3 εβδομάδες. Γίνεται σύντομα απογαλακτισμός και τα ποντίκια είναι σεξουαλικά ώριμα σε ηλικία 6 έως 10 εβδομάδων.

Μικροβιοκτονίες Παλαιό Ψυχικό

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό και στα βόρεια προάστια

Το Ψυχικό είναι συνοικισμός και έδρα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Βόρειο Τομέα Αττικής. Ήταν από τις πρώτες περιοχές που κατοικήθηκαν πέριξ του κέντρου της πρωτεύουσας, εξ ου και η μικρή απόσταση που απέχει από την Αθήνα. Οικοδομήθηκε σε μια τοποθεσία πίσω από τα Τουρκοβούνια και, σε συνδυασμό με τη ρυμοτομία της πρότυπης αγγλικής κηπούπολης και το υψηλό εισοδηματικό επίπεδο των κατοίκων του, κατόρθωσε να διατηρήσει το χαρακτήρα της κοινότητας μέχρι και τα πρόσφατα χρόνια. Είναι από τις περιοχές της Αττικής με το περισσότερο πράσινο, ενώ πολλοί είναι οι δρόμοι όπου θα δει κανείς τους κατοίκους να απολαμβάνουν τον περίπατό τους ή μια βόλτα με το ποδήλατο.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Παλαιό Ψυχικό

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση