ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Παλλήνη 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Παλλήνη 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Παλλήνη 210 66 65 999

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα  μας, μιας επιχείρησης που παρέχει τις εργασίες ελέγχου και καταπολέμησης των παρασίτων σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης εδώ και πολλά χρόνια αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία και πείρα.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εξυπηρετώντας εστιατόρια, οικίες, σχολεία, βιομηχανίες, εργοστάσια, στρατόπεδα, πολυκατοικίες, κ.α. Έχουμε αποδείξει την αξία μας και την αξιοπιστία μας και οι πελάτες μας βασίζονται σε εμάς, ώστε η περιουσία τους να είναι απαλλαγμένη από κάθε είδους παράσιτο που έχει εισβάλλει απρόσκλητο στον χώρο σας.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι από τη στιγμή που θα μας καλέσετε και θα ολοκληρωθεί η εργασία δεν θα είστε απλά χαρούμενοι και ευχαριστημένοι, αλλά θα μας συστήσετε σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς σας.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Παλλήνη
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Παλλήνη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών.

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Η εταιρεία Απολυμάνσεις Παλλήνη προσφέρει με μεγάλη υπερηφάνεια μια φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση ελέγχου των επιβλαβών οργανισμών. Έχοντας δημιουργήσει μια σταθερή φήμη κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών, στόχος μας είναι να παραδώσουμε 100% αποτελεσματικές εφαρμογές σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας πάντα την πλήρη ικανοποίησή σας.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις 
 • Απεντόμωση 
 • Μυοκτονία 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Παλλήνη

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Παλλήνη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Απολυμάνσεις Παλλήνη - ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
Απολυμάνσεις Παλλήνη

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Ο έλεγχος των τρωκτικών είναι μία από τις σημαντικότερες πτυχές του προγράμματος καταπολέμησης παρασίτων της Απολυμάνσεις Παλλήνη. Μετά από μια διεξοδική επιθεώρηση για να εντοπίσουμε την απειλή των τρωκτικών στο κτίριό σας, θα δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα για τον έλεγχο των σημείων εισόδου για τη μείωση των πληθυσμών των τρωκτικών. Θα σχεδιάσουμε μια λύση, με μικρές επισκευές στα ανοίγματα του χώρου σας. Η χρήση παγίδων πολλαπλών αλιευμάτων και άλλων δολωματικών σταθμών θα ελέγχει οποιαδήποτε εσωτερικά θέματα τρωκτικών που μπορεί να έχουν ήδη η επιχείρησή σας ή το σπίτι σας. Το πρόγραμμα εξολόθρευσης τρωκτικών της Απολυμάνσεις Παλλήνης σας απαλλάσσει οριστικά από τα τρωκτικά και αποκλείει την επιστροφή τους.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Ο έλεγχος των ιπτάμενων παρασίτων όπως μύγες, σφήκες, κουνούπια και άλλα θα απαιτούν πάντα συνεχή προσοχή, καθώς αυτά τα ιπτάμενα έντομα μπορούν να πάνε σχεδόν οπουδήποτε. Ο έλεγχος της μύγας είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε στρατηγική ελέγχου παρασίτων για τρόφιμα. Το πρόγραμμά μας θα μειώσει σημαντικά τα προβλήματα των ιπτάμενων εντόμων σας μέσω ενός προσεκτικού σχεδίου που περιλαμβάνει επιφανειακές εφαρμογές, παγίδες φωτός και δολώματα. Θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και θα αφαιρέσουμε τις μύγες, τα κουνούπια και τις φωλιές της σφήκας από την ιδιοκτησία σας.

Στην Απολυμανσεις Παλληνη παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και πιο τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι για κάθε ειδική περίπτωση, για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Ένα ειδικό πρόγραμμα αντιμετώπισης παρασίτων της Απολυμανσεις Παλληνης θα προστατεύσει το σπίτι σας από τα πιο κοινά παράσιτα. Αυτό δίνει σε εσάς και την οικογένειά σας την ειρήνη του μυαλού όταν πρόκειται για διαχείριση επιβλαβών οργανισμών. Εξυπηρετούμε την Παλλήνη και τις γύρω περιοχές παραπάνω από 30 χρόνια και έχουμε την εμπειρία και τον επαγγελματισμό για να χειριστούμε τα προβλήματα των παρασίτων σας.

Έχουμε αναπτύξει αρκετά προσιτά σχέδια υπηρεσιών για να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας. Οι υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών μας ξεκινούν με μια κατ ‘οίκον αξιολόγηση από έναν τεχνικό υψηλής ειδίκευσης της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ, ο οποίος θα σας προσφέρει την καλύτερη στρατηγική καταπολέμησης των παρασίτων για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας.

Απολυμανση μυοκτονια για ποντικια Παλλήνη

Μια ασθένεια που μεταδίδεται από τους ψύλλους είναι ο τυφός του ποντικού. Στην Ευρώπη, αναφέρονται μόνο μερικές περιπτώσεις ετησίως. Αυτά συνήθως συμβαίνουν ή προέρχονται από ταξίδια στο εξωτερικό, ειδικά σε τροπικές χώρες. Η μετάδοση ενός βακτηριδίου (Rickettsia typhi) που προκαλεί ενδημικό τύφο, λαμβάνει χώρα σε περιοχές μολυσμένες με αρουραίους, με τον ίδιο τρόπο όπως αναφέρθηκε παραπάνω για την παρωτίτιδα και με την εισπνοή αερομεταφερόμενων περιττωμάτων ψύλλων. Πονοκέφαλος, πόνοι στο σώμα, πυρετός και περιστασιακά, εξάνθημα και άλλα συμπτώματα αναπτύσσονται εντός δύο εβδομάδων μετά τη μόλυνση. Όπως και η πανώλη, ο ενδημικός τύφος ποντικού ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία με αντιβιοτικά.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Μικροβιοκτονίες Παλλήνη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Παλλήνη

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης, έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Παλλήνη

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση