ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Παπάγου 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Παπάγου 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Παπάγου 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Παπάγου - ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΝΙΠΤΗΡΑ
Απολυμάνσεις Βλάχος

Στην Απολυμάνσεις Βλάχος, είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ύψιστης ποιότητας υπηρεσίες που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Στην εταιρεία μας καταλαβαίνουμε την αξία της παροχής υπηρεσιών ποιότητας και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών. Η εταιρεία μας έχει χτίσει μια φήμη ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας,  παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας.

Όντας μια οικογενειακή επιχείρηση αντιλαμβανόμαστε την σημασία της δημιουργίας και διατήρησης των σχέσεων. Για αυτό το λόγο η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους και δραστήριους τεχνικούς, των οποίων η προτεραιότητα είναι να παρέχουν στους πελάτες μας άριστης ποιότητας εργασίες. Οι τεχνικοί μας λαμβάνουν μέρος συνεχώς σε σεμινάρια και καταρτίζονται σχετικά με νέα προϊόντα και τεχνικές. Δίνουμε έμφαση ακολουθώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, προστατεύοντας τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ Απολυμάνσεις Παπάγου
ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ Απολυμάνσεις Παπάγου

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στον Παπάγο
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στον Παπάγο

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Παπάγου - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Με περισσότερα από σαράντα χρόνια εμπειρίας, εγγυόμαστε τις εργασίες μας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στου Παπάγου και σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Παπάγου

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμανσεις Παπαγου – 210 66 65 999
 • Απεντόμωση Παπάγου – 210 66 65 999
 • Μυοκτονία Παπάγου – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παπάγου – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Παπάγου

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση – απεντόμωση για κοριούς

Οι κοριοί είναι μικρά, ωοειδή, καφετιά έντομα που ζουν με το αίμα των ζώων ή των ανθρώπων. Οι ενήλικοι κοριοί έχουν επίπεδα σώματα γύρω στο μέγεθος ενός κουκουτσιού μήλου. Μετά τη σίτιση τους όμως, το σώμα τους πρήζεται και έχει κοκκινωπό χρώμα. Απολυμάνσεις Παπάγου

ΠΕΝΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΠΕΝΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι προσβολές των κοριών συχνά είναι επίφοβες, κυρίως λόγω του πόσο εύκολα μπορούν να εξαπλωθούν. Οι κοριοί δεν κάνουν φωλιές, αλλά απλά κρύβονται σε ομάδες όπου υπάρχει διαθέσιμο φαγητό και καταφύγιο. Συχνά βρίσκονται σε στρώματα, κεφαλάρια και πλαίσια κρεβατιού, τα οποία τους δίνουν πρόσβαση στην πηγή τροφής τους (ανθρώπους που κοιμούνται). Για να ωριμάσουν, οι κοριοί πρέπει να έχουν μια σταθερή πηγή τροφής. Ο εντοπισμός μιας μόλυνσης πριν από την ωρίμανση των νυμφών είναι σημαντική για την αποτροπή της περαιτέρω ωοτοκίας.

Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που πρέπει να αναζητήσετε όταν υποπτεύεστε ότι έχετε προσβληθεί από κοριούς στο σπίτι σας.

Ένας από αυτούς είναι τα δέρματα που απορρίπτουν. Έχουν το ίδιο σχήμα με τους κοριούς και είναι ημιδιαφανές. Τα καλύτερα μέρη για να αναζητήσετε δέρματα κοριών είναι κατά μήκος των σοβατεπί, σε ραφές στρώματος, στα κεφαλάρια του κρεβατιού σας, και στα κλινοσκεπάσματα. Αυτά είναι επίσης τα σωστά σημεία για να ελέγξετε για κηλίδες κοπράνων. Ενώ οι κηλίδες κοπράνων μοιάζουν με εκείνες των γερμανικών κατσαρίδων, είναι λείες στην αφή λόγω της διατροφής των κοριών.

Ένα άλλο σημάδι του κοριού είναι το περίφημο τσίμπημα του. Εάν ξυπνάτε με φαγούρα, οι κοριοί μπορεί να είναι η αιτία. Συχνά, οι κηλίδες αίματος στα σεντόνια σας δηλώνουν την ύπαρξη των κοριών. Τα δαγκώματα των κοριών γενικά εμφανίζονται σε ευθείες ή ζιγκ ζαγκ γραμμές στα μέρη του σώματος που εκτίθενται κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Μην αφήνετε να προσβληθείτε από μία μόλυνση από κοριούς. Σταματήστε την με την επαγγελματική βοήθεια από την Απολυμάνσεις Παπάγου. Εξυπηρετούμε τον Παπάγου και τις γύρω περιοχές. Δεν είστε βέβαιοι ότι έχετε να αντιμετωπίσετε κοριούς; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια επαγγελματική επιθεώρηση!

Μυοκτονίες Παπάγου

Η εταιρία μας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ  Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολυμανση μυοκτονια για ποντικια Παπάγου

Τα ποντίκια εξελίσσονται συνεχώς και μαθαίνουν για το περιβάλλον τους, απομνημονεύοντας τις θέσεις των μονοπατιών, των εμποδίων, των τροφίμων και του νερού, τα καταφύγια και άλλα στοιχεία στον τομέα τους. Ανακαλύπτουν γρήγορα νέα αντικείμενα στο περιβάλλον τους, αλλά, αντίθετα από τους αρουραίους, μην τους φοβάστε. Έτσι, θα εισέλθουν σχεδόν αμέσως σε δολωματικούς σταθμούς και θα δοκιμάσουν νέες τροφές (δολώματα). Ο βαθμός στον οποίο τα ποντίκια καταναλώνουν ένα συγκεκριμένο τρόφιμο εξαρτάται από τη γεύση του τροφίμου. Έτσι τα ποντίκια μπορούν να απορρίψουν τα δολώματα απλά επειδή δεν είναι τόσο νόστιμα, όσο άλλα διαθέσιμα τρόφιμα. Απολυμάνσεις Παπάγου

ΔΥΟ ΝΕΚΡΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
ΔΥΟ ΝΕΚΡΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Εάν το δόλωμα περιέχει δηλητήριο ή κάποια άλλη ουσία που παράγει ένα κακό αποτέλεσμα (αλλά όχι θάνατο) μέσα σε λίγες ώρες, το δόλωμα θα συσχετιστεί με την ασθένεια. Η εκπαίδευση των ποντικών να τρέφονται επανειλημμένα με μη τοξικό δόλωμα για μια χρονική περίοδο μερικών ημερών πριν από την εφαρμογή του δηλητηρίου στο δόλωμα, θα μειώσει σημαντικά τον αριθμό των ποντικών που παραμένουν διστακτικά προς αυτό. Η προληπτική χρήση συνιστάται ιδιαίτερα σε δολώματα φωσφορούχου ψευδαργύρου. Όλα τα άλλα τοξικά δολώματα που επί του παρόντος είναι κατάλληλα για ποντίκια στο σπίτι είναι χρόνιας ή βραδείας δράσης.

Μικροβιοκτονίες Παπάγου

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Αποφράξεις Παπάγου και στα βόρεια προάστια

Ο συνοικισμός του Παπάγου, ο οποίος στη συνέχεια έγινε Κοινότητα και αργότερα Δήμος, είναι δημιούργημα του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών (ΑΟΟΑ). Ο ΑΟΟΑ συνεστήθη στις 29 Αυγούστου 1950 με τον Α.Ν. 1563/1950 (ΦΕΚ Α 254) από την τότε κυβέρνηση του Σοφοκλή Βενιζέλου, για την στέγαση των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήταν η εποχή που η οικονομία της Ελλάδος είχε καταστραφεί από την Κατοχή και τον εμφύλιο και υπήρχε άμεση ανάγκη στέγασης των οικογενειών των αξιωματικών, οι οποίες είχαν πληγεί παντοιοτρόπως μέχρι το 1949.

πηγή: Wikipedia

Εκτός από απολυμανσεις πραγματοποιούμε και Αποφράξεις Παπάγου

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Παπάγου

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση