ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Πεύκη 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Πεύκη 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Πεύκη 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Πεύκη - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΦΑΓΗΤΟ
Απολυμάνσεις Πεύκη

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της Απολυμάνσεις Βλάχος. Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Παρέχουμε τις εργασίες μας σε κάθε είδους οικήματα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Ως μια οικογενειακή επιχείρηση η υγεία και η ασφάλεια της οικογένειάς σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ασφαλή για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα και οι εργασίες πραγματοποιούνται άμεσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η εταιρεία μας προσφέρει προσιτές και αξιόπιστες λύσεις ελέγχου των παρασίτων για τα σπίτια και τις εμπορικές επιχειρήσεις. Η συνεχώς αυξανόμενη λίστα των ικανοποιημένων πελατών μας προέρχεται από την σκληρή δουλειά και ευχαριστημένους πελάτες που με την σειρά τους μας έχουν συστήσει στους συγγενείς, φίλους και γείτονες.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΙΡΟΥΝΙ Απολυμάνσεις Πεύκη
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΙΡΟΥΝΙ 

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Πεύκη
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος 

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Πεύκη - ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Καθ ‘όλη την διάρκεια όλων αυτών των ετών οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας λαμβάνουν συνεχώς εκπαίδευση για να διασφαλιστεί ότι χρησιμοποιούν σωστά τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους. Καλέστε μας και εμείς θα σας αποδείξουμε την αξία και τα λεγόμενα των ευχαριστημένων πελατών μας.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις 
 • Απεντόμωση 
 • Μυοκτονία 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολύμανση μυοκτονία για ποντίκια

Τα ποντίκια τρώνε πολλά είδη τροφίμων αλλά προτιμούν τους σπόρους και τους κόκκους. Δεν διστάζουν να δοκιμάζουν καινούργιες τροφές, δείχνοντας προτίμηση σε πολλά άλλα είδη που μπορεί να υπάρχουν στο περιβάλλον τους. Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος, πρωτεΐνη ή ζάχαρη μπορούν να προτιμηθούν ακόμη και όταν υπάρχουν κόκκοι και σπόροι. Τέτοιες τροφές είναι το μπέικον, οι καραμέλες, η σοκολάτα, το βούτυρο και τα κουνουπίδια.

ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗ
ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

Σε αντίθεση με τους νορβηγικούς αρουραίους και τους αρουραίους οροφής, τα οικιακά ποντίκια μπορούν να επιβιώσουν με λίγο ή καθόλου νερό, αν και πίνουν πολύ νερό όταν είναι διαθέσιμο. Λαμβάνουν το νερό τους από το φαγητό που τρώνε. Η απουσία νερού ή τροφίμων επαρκούς περιεκτικότητας σε υγρασία στο περιβάλλον τους μπορεί να μειώσει τη δυναμική αναπαραγωγής τους.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση