ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Πικέρμι 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Πικέρμι 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Πικέρμι 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Πικέρμι - ΤΡΩΚΤΙΚΑ
Απολυμάνσεις Πικέρμι

Η επιχείρησή μας η Απολυμάνσεις Πικέρμι που ξεκίνησε την λειτουργία της πριν από 30 περίπου χρόνια, πολύ γρήγορα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο καταπολέμησης των παρασίτων. Μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλους τους τύπους οικιών, επιχειρήσεων και δημόσιων υπηρεσιών, από το μικρότερο διαμέρισμα έως και τον μεγαλύτερο βιομηχανικό χώρο με μια επαγγελματική και διακριτική εξυπηρέτηση.

Για εμάς, η τιμιότητα είναι η μόνη πολιτική και ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες με ακεραιότητα, όχι μόνο με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας και συνεργάτες μας. Λειτουργούμε πάντα με επαγγελματικό τρόπο χρησιμοποιώντας σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και ενημερώνονται τακτικά για τα νέα σκευάσματα και τις τεχνολογίες.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών.

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Πικέρμι
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Πικέρμι

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Χρησιμοποιούμε την καλύτερη τεχνολογία και εργαλεία για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι εργασίες γίνονται σωστά, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα και χρειάζεστε βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, όπου μπορείτε να μιλήσετε με ένα έμπειρο μέλος της ομάδας μας ελέγχου των παρασίτων.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Πικέρμι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Πικέρμι – 210 66 65 999
 • Απεντόμωση Πικέρμι – 210 66 65 999
 • Μυοκτονία Πικέρμι – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πικέρμι – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Πικέρμι

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντομωση για ψυλλους Πικερμι

Είμαστε πιο εξοικειωμένοι με τους ενήλικους ψύλλους, τα μικροσκοπικά έντομα που πηδούν και περιστασιακά δαγκώνουν, αλλά περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε γάτες και σκύλους. Οι ψύλλοι αναπαράγονται γρήγορα. Τοποθετούνται τα αυγά τους στο ζώο ενώ κοιμάται ή στέκεται. Δεν είναι κολλώδη και πέφτουν στο κρεβάτι του κατοικίδιου ζώου – όπου οι γόνοι του είναι πιθανότερο να βρουν φαγητό.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

Τα αυγά εκκολάπτονται σε μικρές (3 χιλιοστά) προνύμφες, μικρά, υπόλευκα σκουλήκια, χωρίς πόδια και τυφλά. Αποφεύγουν το φως και να στρέφονται προς το κρεβάτι του ζώου, το χαλί, το γρασίδι κλπ. Σε αυτό το στάδιο αναμασάν και δε ρουφάνε αίμα. Ωστόσο, τροφοδοτούνται με το αποξηραμένο αίμα με τη μορφή κοπράνων από τους ενήλικους ψύλλους, καθώς και κομμάτια νεκρού δέρματος, φτερά και άλλα οργανικά απορρίμματα. Αφού αναπτυχθούν μέσα από τρείς περιόδους αλλαγής δέρματος (αποβολή του εξωσκελετού), οι προνύμφες γίνονται νύμφες, κλώθοντας μεταξωτά κουκούλια, τα οποία καλύπτονται από κομμάτια από υπολείμματα.

Μυοκτονίες Πικέρμι

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Πικέρμι

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Πικέρμι και στα ανατολικά προάστια

Το Πικέρμι στην αρχαιότητα αποτελούσε τον αττικό Δήμο Τείθρας της Αιγιείδος φυλής που τοποθετείτο στη μεσόγαια χώρα σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους. Σήμερα συνιστά κωμόπολη της Ανατολικής Αττικής, στα περίχωρα των Αθηνών.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Πικέρμι

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση