ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Σταμάτα 210 80 80 878

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Σταμάτα 210 80 80 878

Απολυμάνσεις Σταμάτα 210 80 80 878

Απολυμάνσεις Σταμάτα - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
Απολυμάνσεις Σταμάτα

Έχετε πρόβλημα με παράσιτα στο σπίτι, την επιχείρηση σας ή σε κάποια δημόσια υπηρεσία; Αν ναι, ήρθε η ώρα να μας καλέσετε. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να σας βοηθήσουν να εξαφανιστούν από τον χώρο σας όλα τα ανεπιθύμητα παράσιτα. Μπορούμε και εξολοθρεύουμε κάθε επιβλαβή οργανισμό, όπως ψύλλους και τσιμπούρια, αρουραίους και ποντίκια, κατσαρίδες, σφήκες, μυρμήγκια, κουνούπια, κοριούς και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Απολυμάνσεις Σταμάτα

Για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, έχουμε εργαστεί για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κρατήσουν τον χώρο τους τους ασφαλή, καθαρό και άνετο. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΙΡΟΥΝΙ Απολυμάνσεις Σταμάτα
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΙΡΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ

Η εταιρία μας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ Βλαχοςαπό το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Σταμάτα εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 80 80 878  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Σταμάτα - ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Έτσι, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι έχουμε να προσφέρουμε και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 80 80 878. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών και έχουμε κερδίσει την φήμη ως μια από τις καλύτερες εταιρείας λόγω της αποτελεσματικότητας, της ακεραιότητας και της απαράμιλλης εξυπηρέτησης. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε ανεξάρτητα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, θα σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Σταμάτα
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Σταμάτα

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Σταμάτα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Σταμάτα – 210 80 80 878
 • Απεντόμωση Σταμάτα – 210 80 80 878
 • Μυοκτονία Σταμάτα – 210 80 80 878
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Σταμάτα – 210 80 80 878

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Σταμάτα

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Σταμάτα

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολυμανση μυοκτονια για ποντικια Σταματα

Τα ενήλικα σπιτικά ποντίκια ζυγίζουν περίπου 11 έως 22 γραμμάρια. Χουν συνήθως γκριζωπό καφέ τρίχωμα. Τα ποντίκια είναι πολύ προσαρμόσιμο είδος και ζουν συχνά σε στενή σχέση με τον άνθρωπο και είναι πολύ πιο συνηθισμένα σε κατοικίες και εμπορικές εγκαταστάσεις απ ‘ότι είναι οι αρουραίοι. Θεωρείται ότι είναι το πιο κοινό θηλαστικό στις πόλεις, δίπλα στον άνθρωπο.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΝΕΚΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΠΟΝΤΙΚΙ ΝΕΚΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ

Τα ποντίκια των σπιτιών διασκορπίστηκαν σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και βρίσκονται πλέον σε κάθε κράτος, συμπεριλαμβανομένων των παράκτιων περιοχών της Αλάσκας και στα νότια τμήματα του Καναδά.

Τα οικιακά ποντίκια ζουν μέσα και γύρω από σπίτια, αγροκτήματα, εμπορικά κέντρα και σε γεωργικές εκτάσεις. Κάποιες φορές μπορεί να βρεθούν μακριά από τους οικισμούς του ανθρώπου, ιδιαίτερα όπου τα κλίματα είναι ήπια. Η εμφάνιση κρύου καιρού σε εύκρατες περιοχές μπορεί να προκαλέσει τη μετακίνηση των ποντικών σε κατοικίες σε αναζήτηση καταφυγίου και τροφής.

Μικροβιοκτονίες Σταμάτα

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Αποφράξεις Σταμάτα και στα βόρεια προάστια

Η Σταμάτα είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Διονύσου στην Ανατολική Αττική, μαζί με τον Άγιο Στέφανο, τη Δροσιά Διονύσου, το Διόνυσο, την Άνοιξη, τη Ροδόπολη Διονύσου και το Κρυονέρι. Έχει πληθυσμό 2.475 άτομα και έκταση 18,950 τ.χμ.
πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Σταμάτα

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση