ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Χαλάνδρι 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Χαλάνδρι 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Χαλάνδρι 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Χαλάνδρι - ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
Απολυμάνσεις Χαλάνδρι

Σας καλωσορίζουμε στην Απολυμάνσεις Βλάχος. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και κατανοούμε πλήρως τα προβλήματα παρασίτων σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ανακούφιση σε χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Αττική.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν εμπειρία δεκαετιών στον τομέα του ελέγχου επιβλαβών οργανισμών και είναι πάντα ενημερωμένοι για τα νεότερα σκευάσματα και τις μεθόδους για την προστασία της οικογένειάς σας από έντομα, τρωκτικά και άλλα. Δρούμε αποτελεσματικά και άμεσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας και αντιμετωπίζουμε κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη που έχει εισβάλλει.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Απολυμάνσεις Χαλάνδρι
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ 

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η εταιρεία μας απασχολεί υπεύθυνο επιστήμονα πιστοποιημένο με την απαιτούμενη άδεια απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Χαλάνδρι
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Χαλάνδρι

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Χαλάνδρι - ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Χαλάνδρι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις – 210 66 65 999
 • Απεντόμωση210 66 65 999
 • Μυοκτονία – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Χαλάνδρι

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ 

Απολύμανση – απεντόμωση για τσιμπούρια Χαλάνδρι

Τα τσιμπούρια (κρότωνες) είναι αραχνοειδή, τα οποία ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τις αράχνες και άλλα οκτάποδα βαδιστικά έντομα. Είναι πολύ μικρά, με τα περισσότερα είδη μόλις μεγαλύτερα από το κεφάλι μιας καρφίτσας, και τρέφονται εξ ολοκλήρου με αίμα για να αναπτυχθούν και να αναπαραχθούν. Είναι ύπουλα παράσιτα, που αγκιστρώνονται σε ζώα όπως ελάφια, ποντίκια, αρουραίους, σκίουρους, πουλιά, σκύλους, γάτες, αλλά και ανθρώπους.

Τα τσιμπούρια είναι διαβόητα παράσιτα γνωστά για τις ασθένειες που μεταφέρουν και μεταδίδουν. Η πιο γνωστή από αυτές είναι η νόσος του Lyme, η οποία μπορεί να έχει συμπτώματα διαρκούς παράλυσης.

Οι επαγγελματίες απολυμαντές για την πρόληψη των τσιμπουριών της Απολυμανσεις Χαλανδρι θα καθορίσουν εάν έχετε προσβολή από τσιμπούρια, θα τα εξολοθρεύσουν και θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την επιστροφή τους. Απλά πρέπει να καλέσετε την Απολυμάνσεις Χαλάνδρι για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

Υπάρχουν πολλές ασθένειες που φέρουν τσιμπούρια και μπορούν να μεταδοθούν σε ανθρώπους ή άλλα ζώα. Οι κοινές ασθένειες είναι:

 • Η νόσος του Lyme
 • Κηλιδώδης πυρετός των βραχωδών ορέων
 • Κροτωνογενής πυρετός του Κολοράντο
 • Τύφος – διάφορες μορφές είναι γνωστό ότι προέρχονται από κρότωνες
 • Κροτωνική παράλυση

Οι κρότωνες περνούν πολλά στάδια στον κύκλο ζωής τους και κάθε στάδιο περιλαμβάνει σίτηση με αίμα. Όταν ένα ενήλικο τσιμπούρι φτάνει στο τελικό του στάδιο, ανεβαίνει στην κορυφή μιας ψηλής λεπίδας χλόης ή άλλης βλάστησης και επεκτείνει τα δύο μπροστινά πόδια του με μια μέθοδο γνωστή ως “questing”. Απολυμάνσεις Χαλάνδρι

Τα τσιμπούρια μπορούν να ανιχνεύσουν τη θερμότητα και τις οσμές του σώματος που εκπέμπουν τα θερμόαιμα πλάσματα που προορίζονται για διατροφικούς σκοπούς. Όταν βρουν έναν κατάλληλο ξενιστή, τα μικροσκοπικά άγκιστρα στα μπροστινά πόδια τους γαντζώνονται πάνω του και στη συνέχεια σύρονται γύρω για να βρουν ένα κατάλληλο σημείο για να ανοίξουν μια τρύπα στο δέρμα και να αρχίσουν να τρέφονται.

Τα τσιμπούρια είναι μικρά και συνήθως μαύρου ή καφέ χρώματος.

Απολυμανση απεντομωση για κοριους Χαλανδρι

Ο επιτυχημένος έλεγχος των κοριών εξαρτάται συχνά από την ενδελεχή επιθεώρηση των χώρων που πιστεύεται ότι έχουν μολυνθεί. Η μη εύρεση παρασίτων δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κοριοί. Μπορεί να σημαίνει ότι η επιθεώρηση ήταν ανεπαρκής ή ότι υπάρχουν κοριοί, αλλά είναι λίγοι σε αριθμό. Δεν είναι ασυνήθιστο ακόμη και οι πιο επιμελείς και έμπειροι επιθεωρητές να μην βρουν τους κοριούς που υπάρχουν σε ένα κτήριο. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι τεχνικοί της διαχείρισης παρασίτων της Απολυμάνσεις … είναι πιστοποιημένοι και εξειδικευμένοι.

 ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΧΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΧΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 

Η επιθεώρηση απαιτεί γνώση, αφοσίωση και χρόνο. Ένας έλεγχος θα πρέπει να περιλαμβάνει λεπτομερή εξέταση των στρωμάτων, των κλινοσκεπασμάτων και των πλαισίων των κρεβατιών, καθώς και πιθανά σημεία σε απόσταση 6 μέτρων από τα κρεβάτια και άλλα μέρη όπου οι άνθρωποι μπορούν να κοιμηθούν ή να ξεκουραστούν (π.χ. σε καναπέδες). Θα πρέπει ο χώρος να μην είναι ακατάστατος, για να επιτραπεί η μετακίνηση και ο χειρισμός των επίπλων για επιθεώρηση. Γενικά, τα δωμάτια με περισσότερα έπιπλα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να επιθεωρήσουν.

Μυοκτονίες Χαλάνδρι

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Χαλάνδρι

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Εκτός από απολυμάνσεις πραγματοποιούμε και αποφράξεις Χαλάνδρι

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Χαλάνδρι

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση