ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμανσεις Λαύριο 22940 28060

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμανσεις Λαύριο 22940 28060

Απολυμανσεις Λαύριο 22940 28060

Απολυμανσεις Λαύριο - ΚΟΡΙΟΣ
Απολυμανσεις Λαύριο

Η Απολυμανσεις Λαύριο προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες εξόντωσης εντόμων και τρωκτικών στο Λαύριο και τις γύρω περιοχές. Φροντίζουμε να βρούμε τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους για την εξάλειψη των οικιακών εντόμων και παρασίτων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Η θεραπεία με μειωμένο κίνδυνο στο Λαύριο είναι η ασφαλέστερη και πιο «πράσινη» υπηρεσία ελέγχου παρασίτων για την υγεία σας και για την ευημερία του περιβάλλοντος.

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών απεντομωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των κατσαρίδων και των μυρμηγκιών. Βεβαιωνόμαστε ότι σας παρέχουμε τη λύση που χρειάζεστε για να σταματήσετε αυτές τις ενοχλητικές και πιθανώς ακριβές μολύνσεις.

Οι παρεχόμενες μας υπηρεσίες είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες σας σε τιμές που συνάδουν με την δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Με πλήρως εξοπλισμένα οχήματα και καταρτισμένο προσωπικό, η ομάδα μας σας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Η κάθε υπηρεσία έχει σχεδιαστεί να είναι οικονομικά αποδοτική, αποτελεσματική και διακριτική, δίνοντας και πάλι πίσω την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς σας.

Η εταιρεία μας έχει ένα δίκτυο πελατών, που βασίζεται σε όλες τις περιοχές της Αττικής συμπεριλαμβανομένων των οικιών, καταστημάτων, βιομηχανικών χώρων, νοσοκομείων, σχολείων, στρατοπέδων, κ.α. Η μεγάλη μας επιτυχία βασίζεται εκτός από την σκληρή δουλειά, σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες που με την σειρά τους μας σύστησαν σε φίλους, συγγενείς και γείτονες.

ΝΕΚΡΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ
ΝΕΚΡΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

 • μυρμήγκια
 • κατσαρίδες
 • σκόρο
 • ψύλλοι
 • κουνούπια
 • μύγες
 • ποντίκια

Στις Απολυμανσεις Λαύριο εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Λαύριο
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Λαύριο

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 22940 28060  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμανσεις Λαύριο, καμιά δουλειά δεν είναι πολύ μικρή ή μεγάλη

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ - ΣΦΗΚΕΣ

Για εμάς καμιά δουλειά δεν είναι πολύ μικρή ή μεγάλη. Λόγω της πείρας μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία

Υπηρεσίες 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Λαύριο – 22940 28060
 • Απεντόμωση Λαύριο – 22940 28060
 • Μυοκτονία Λαύριο – 22940 28060
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λαύριο – 22940 28060

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Λαύριο

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Οι κοριοί είναι μικρά παρασιτικά έντομα και είναι μια μάστιγα για τους ανθρώπους που έχουν υπομείνει την παρουσία τους. Οι κοριοί τρέφονται με αίμα από ανθρώπους καθώς και από κατοικίδια ζώα ενώ κοιμούνται. Τα έντομα αυτά κρύβονται κοντά στα υπνοδωμάτια των ανθρώπων ενώ συναθροίζονται σε ραφές στρώματος, πίσω από ταπετσαρίες τοίχων, ή οτιδήποτε άλλο βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο. «Τα τσιμπήματα τους δεν είναι απλά δυσάρεστα και προκαλούν φαγούρα, αλλά μπορεί να οδηγήσουν σε λοιμώξεις, που τους καθιστούν κάτι περισσότερο από μια απλή όχληση.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Οι κοριοί είναι κοκκινωπά-καφέ έντομα που σπάνια φτάνουν τα 7 χιλιοστά και μπορεί να είναι ακόμη μικρότερα. Οι κοριοί δεν έχουν φτερά αλλά μπορούν να ανιχνεύσουν εύκολα για να αναζητήσουν ένα γεύμα. Τα παράσιτα μπορούν να ζήσουν για μήνες χωρίς σίτιση, καθιστώντας τους ως ένα ιδιαίτερα δύσκολο έντομο για εξάλειψη. Μπορούν να ταξιδεύουν περίπου 30 μέτρα σε μία νύχτα. Συχνά συγκεντρώνονται όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι όπως ξενοδοχεία, ακόμη και διαμερίσματα.

Ένα πρόβλημα κοριών συνήθως μπορεί να εντοπιστεί όταν ένα άτομο αισθάνεται δαγκώματα.

Άλλες ενδείξεις περιλαμβάνουν κηλίδες αίματος σε σεντόνια, σκουριασμένα σημεία (σημάδια περιττωμάτων κοριών) και μυρωδιά μούχλας. Εάν βρείτε ενδείξεις για αυτό, είναι σημαντικό να τα εξαλείψετε το συντομότερο δυνατό. Μια θεραπεία ελέγχου παρασίτων της Απολυμάνσεις Λαύριο και οι συμβουλές από την επαγγελματική μας ομάδα θα βοηθήσουν πολύ στην προστασία του σπιτιού σας από αυτά τα μικρά παράσιτα.

Τα τσιμπήματα των κοριών μπορεί να είναι τρομακτικά για πολλά άτομα. Γνωρίζοντας ότι το σώμα σας θα εισβάλει καθώς κοιμάστε μπορεί να είναι εξαιρετικά ανησυχητικό. Αν και δεν είναι αποδεδειγμένο ότι μεταφέρουν ασθένειες, τα τσιμπήματα τους και η επακόλουθη φαγούρα μπορούν να οδηγήσουν σε λοιμώξεις. Μερικοί άνθρωποι μπορεί επίσης να υποφέρουν από μια αλλεργική αντίδραση στα παράσιτα. Αυτές οι αντιδράσεις μπορεί να απαιτήσουν ιατρική φροντίδα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το δάγκωμα δεν έχει αφήσει κάποιο σημάδι. Ωστόσο, συχνά μπορείτε να δείτε το δάγκωμα, που μπορεί να προκαλέσει έντονη φαγούρα, καθιστώντας τα εν λόγω παράσιτα ιδιαίτερα ενοχλητικά. Οι ουλές συχνά αναπτύσσονται λίγες μέρες μετά την εμφάνιση των δαγκωμάτων.

Ενώ τα τσιμπήματα των κοριών μπορούν να αντιμετωπιστούν με αλοιφές, η βασική ιδέα είναι να απαλλαγούμε από τα παράσιτα από το σπίτι.

Ο ψεκασμός με ειδικό σκεύασμα είναι ο ιδανικός τρόπος αντιμετώπισης των κοριών. Πρέπει να επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες της Απολυμάνσεις Λαυρίου για βοήθεια όταν το πρόβλημα είναι ευρέως διαδεδομένο. Όλα τα κλινοσκεπάσματα, φυσικά, πρέπει να πλυθούν καλά και το στρώμα θα πρέπει επίσης να στεγνώσει σε υψηλή θερμοκρασία για μισή ώρα. Πρέπει να αντιμετωπίζονται όλα τα σημεία που πιστεύεται ότι έχουν συσσωρευτεί. Πριν από τη θεραπεία με εντομοκτόνα, μπορείτε να σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα καλά, αλλά να θυμάστε να σφραγίσετε καλά και να απορρίψετε στο τέλος τη σακούλα της σκούπας.

Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν πολύ, μπορεί να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να μολυνθούν από κοριούς. Μπορούν ακόμη και να τους φέρουν στα σπίτια τους αφού παραμείνουν σε ένα μολυσμένο ξενοδοχείο ή μοτέλ. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξαλείψετε αυτά τα παράσιτα και να προστατέψετε την υγεία τη δική σας, της οικογένειάς σας και το σπίτι σας. Οι κοριοί μπορεί να είναι ένα ενοχλητικό και δυσάρεστο πρόβλημα, αλλά μπορούν να καταπολεμηθούν με επιτυχία.

Μυοκτονίες Λαύριο

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Λαύριο

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Λαύριο

Το Λαύριο (γνωστό κατά τον 19ο αιώνα και ως Εργαστήρια Λαυρίου) είναι μια μικρή πόλη στο νοτιοανατολικό μέρος της Αττικής και έδρα του Δήμου Λαυρεωτικής …

Δείτε άλλες περιοχές  στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Λαύριο

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

22940 28060 : ΜΕΣΟΓΕΙΑ – Ν. ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ (ΛΟΥΤΣΑ) – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΤΕΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ – ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ