ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Αποφράξεις 7 μικρές συμβουλές

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Αποφράξεις 7 μικρές συμβουλές

Αποφράξεις 7 μικρές συμβουλές

Αποφράξεις 7 μικρές συμβουλές

Έχετε βουλωμένο νεροχύτη; Ίσως το πρόβλημα να μην είναι τόσο απλό όσο νομίζετε και να φθάνει έως και 2 ορόφους χαμηλότερα στην πολυκατοικία, οπότε θα χρειαστείτε κάποιον ειδικό στις αποφράξεις. Έχω δοκιμάσει και εγώ προσωπικά να αποφράξω το νεροχύτη με πολλούς τρόπους. Στην αρχή ξεκίνησα με Tuboflo. Μετά από 4 Tuboflo κατέληξα στην ατσαλίνα με την βοήθεια ενός φίλου υδραυλικού. Αποφράξεις 7 μικρές συμβουλές

Αφού κοντέψαμε να διαλύσουμε το σπίτι μαζί με τις εξωτερικές σωληνώσεις της αποχέτευσης καταλάβαμε ότι η απόφραξη του νεροχύτη δεν ήταν ένα απλό πράγμα. Τελικά πήρα ένα τηλέφωνο στις Αποφράξεις Βλάχος και σε λίγη ώρα ένα νεαρό παλικάρι με είχε αποφράξει τους σωλήνες 15 μέτρα σε βάθος!

Αφού κοντέψαμε να διαλύσουμε το σπίτι στον αέρα, μαζί με τις εξωτερικές σωληνώσεις της αποχέτευσης καταλάβαμε ότι η απόφραξη του νεροχύτη δεν ήταν ένα απλό πράγμα!

Η ατσαλίνα που είχαμε χρησιμοποιήσει με τον φίλο υδραυλικό ήταν μόνο 6 μέτρα! Η ατσαλίνα που χρησιμοποίησαν οι Αποφράξεις Βλάχος ήτανε 60 μέτρα! Εν τέλει αποφράξαμε την υδρορροή και τις σωληνώσεις και με την βοήθεια ενός ειδικού πιεστικού ανοίξαμε τη διατομή και καθαρίσαμε όλα τα λίπη. Αποφράξεις 7 μικρές συμβουλές

Η διαφορά στον χρόνο απόφραξης ήτανε τεράστια. Με τον φίλο υδραυλικό κάναμε 4 ώρες για το τίποτα, οι αποφράξεις Βλάχος κάνανε μόνο 40 λεπτά!

Έτσι ξεκίνησε η γνωριμία μου με την εταιρεία Αποφράξεις Βλάχος, μια γνωριμία που κράτησε χρόνια γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τρία βασικά πράγματα. Τεχνογνωσία, εξυπηρέτηση και λογικές τιμές στις αποφράξεις και σε όλες τις υπηρεσίες τους γενικότερα. Αποφράξεις 7 μικρές συμβουλές

Παρεμπιπτόντως, το λίπος είναι το πιο ύπουλο υλικό για να φράξει το νεροχύτη σας, το μπάνιο σας ή την κουζίνα σας γενικά. Επίσης είναι το πιο δύσκολο στην απόφραξη του.

Έτσι αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο για τις αποφράξεις, δίνοντας σας 7 μικρές συμβουλές για να μην την πατήσετε!

1. Τακτική συντήρηση

Η τακτική συντήρηση μπορεί να σώσει τους σωλήνες σας, τα φρεάτια και να σας γλιτώσει από κάποια μεγάλη απόφραξη. Επίσης θα σας μειώσει το κόστος αν είστε κάποια μεγάλη επιχείρηση.

2. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στις αποφράξεις

Το τονίζω ότι καλύτερη δουλειά δεν γίνεται από κάποιον που να μην είναι ειδικός. Ακόμα και υδραυλικός αν είναι, δεν θα έχει τα μηχανήματα για να σας κάνει τη δουλειά της απόφραξης.

3. Κατάλληλα εργαλεία αποφράξεων

Τα κατάλληλα εργαλεία της απόφραξης εκτός από την ατσαλίνα είναι η κάμερα και το πιεστικό με νερό με εύκαμπτους σωλήνες για μεγάλες αποστάσεις. Εξειδικευμένα εργαλεία για αποφράξεις δεν θα βρείτε πουθενά αλλού εκτός από τα συγκεκριμένα συνεργεία αποφράξεων.

Μόνο το ειδικό και εξειδικευμένο συνεργείο, όπως αυτό στις Αποφράξεις Βλάχος θα σας κάνει τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά σε χαμηλό κόστος.

4. Έγκυρη απόφραξη

Η απόφραξη πρέπει να γίνεται στην ώρα της ή πριν φράξει τελείως. Είναι προτιμότερο να κάνετε μια απόφραξη πριν βουλώσει τελείως ο νεροχύτης, το μπάνιο ή το φρεάτιο, παρά όταν έχει ήδη συντελεστεί το βούλωμα και έχουν αρχίσει τα νερά να ξεχειλίζουν και να διαρρηγνύουν την οικοδομή και τα πλακάκια.

5. Λογική χρέωση απόφραξης

Η τιμή ξεχνιέται εύκολα ενώ η ποιότητα μένει για πάντα είναι ένα κλασικό ρητό. Στις αποφράξεις όμως ισχύουν και τα δύο και λογική τιμή απόφραξης και πρώτης ποιότητας δουλειά που θα σε κάνουν να την θυμάσαι. Μην ξεκινάτε ποτέ μια απόφραξη χωρίς να έχετε από πριν ένα ξεκάθαρο κόστος ή μια τάξη μεγέθους. Η απόφραξη είναι μια υπηρεσία που το κόστος της μετριέται σε εργατοώρες και στον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί. Έτσι ένα ειδικό εκπαιδευμένο συνεργείο θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο και χρήμα!

6. Διάρκεια

Πόσο κρατάει μια απόφραξη; Δηλαδή πότε θα χρειαστεί ξανά απόφραξη; Άμα χρειαζόμαστε κάθε τρεις μήνες απόφραξη κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον χρειάζεται να αλλάξετε ή σωλήνες ή συνεργείο αποφράξεων!

7. Εξυπηρέτηση

Η άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση είναι το παν. Είναι θέμα χημείας και στις αποφράξεις. Άμα δεν σου αρέσει κάποιος, απλά δεν τον προτιμάς ξανά. Βρείτε επαγγελματίες που πραγματικά χαίρεστε να σας εξυπηρετούν! Δεν λέω ότι θα φράζετε το φρεάτιο επίτηδες για να έρθουν οι Αποφράξεις Βλάχος, αλλά εγώ αυτόν θα καλούσα ξανά, απλά γιατί τον γουστάρω σαν άτομο, είναι επαγγελματίας!

 Δείτε περισσότερα για τις αποφράξεις: